For ansatte
No En
Søk

Grønt NMH

NMH er Miljøfyrtårn og jobber på flere måter med å redusere skolens klimaavtrykk.

NMH jobber på flere måter med å redusere skolens klimaavtrykk. Vi har som mål å redusere antall flyreiser med 30 % innen utgangen av 2023 og 40 % innen utgangen av 2025 målt mot 2019. Samtidig oppfordrer vi til å reise klimavennlig.

NMH er i gang med å etablere en grønn innkjøpspolitikk og alltid velge et miljømerket alternativ når det er mulig. Vi vil også å redusere mengden restavfall med 30 % og legge til rette for at flere sykler, går eller bruker kollektivtransport til og fra NMH.

Miljørapportene under viser i rene tall hvor vi står. Miljørapportene sammenligner fra år til år og måler blant annet energibruk, papirforbruk, drivstoff, reiser, antall miljømerkede varer og leverandører.

konferanse-og-seminar

NMH om klima -

CEMPE og Grønt NMH inviterer til panelsamtale om musikar og konsertarrangørar sine utfordringar, haldningar og erfaringar knytt til klimaendringar og det grøne skiftet.

Les meir

Miljørapporter

Kontakt

Har du en god ide, kan du bruke skjemaet lenger opp på siden. Eller du kan kontakte Johan Jørgensen i prosjektgruppa for Grønt NMH direkte.

Organisering

Aktuelle saker