Gå til hovedinnhold
For ansatte Søk

Dette skjer jubileumsdagene 3. og 4. september

Einar Solbu og Harald Jørgensen popper en flaske champagne under feiring av at Musikkhøgskolen får eget bygg, i 1984. Bak dem står masse studenter og lærere.
Sjampanjen sprutet 5. oktober 1984 da NMH kunne feire at vi endelig skulle få vårt eget bygg. I front fra venstre: Einar Solbu og Harald Jørgensen.

Studenter og ansatte har mye å glede seg til søndag 3. og mandag 4. september. Her er en oversikt over hvordan du kan delta, bidra og feire at Norges musikkhøgskole fyller 50 år.

Parade – BLI MED

Vi åpner jubileumsfeiringen med et smell. Møt opp foran Østbanehallen, ved Tigeren, søndag 3. september kl. 10:45 og bli med på parade oppover Karl Johan, via en framføring på Egertorget og endepunkt Universitetsplassen.

Christiania Blåseensemble leder oss til foran Aulaen, som resten av dagen vil være omringet av musikk.

OBS: Ikke planlegg øvelser i dette tidsrommet – NMH trenger deg i paraden for å vise Oslo at vi feirer denne dagen!

Bursdagsfeiring på Universitetsplassen – BLI MED

– 50 konserter på en dag. Søndag 3. september fra kl. 12:00.

Få med deg familie og venner og velg og vrak mellom gratis konserter, boklansering, debatt, aktiviteter og andre arrangementer både utendørs og innendørs på Universitetsplassen og i bygningene rundt.

Søndagsaktivitet

Arrangementet varer fra kl. 12:00 fram til festkonserten i Universitetets Aula kl. 19:00. Det blir foodtrucks og dermed mulighet til å ta seg en matbit mellom slagene, så her kan du tilbringe hele søndagen.

Få med deg gjengen og velg og vrak mellom over 50 konserter og arrangementer.

Festplassen foran Universitetets aula

Festkonsert i Universitetets aula - UTSOLGT

Velkommen til dagens, høstens og årets store høydepunkt: selve festkonserten for Norges musikkhøgskole 50 år søndag 3. september kl. 19:00. Konsertprogrammet er oppdatert på festivalsiden.

Festkonserten er utsolgt.

Fellesbilde – BLI MED

Flere ganger gjennom historien er det tatt historiske fellesbilder av ansatte og studenter. 50-årsdagen er en gyllen anledning for å ta et nytt historisk foto.

Vi samles til felles fotografering mandag 4. september kl. 13.00 utenfor NMH.

Rådhusets mottakelse – MELD DEG PÅ

Det er ikke hver dag en stor nasjonal institusjon feirer 50 år, og vi skal være svært stolte for at ordføreren i Oslo inviterer alle ved NMH til mottakelse i Oslo rådhus mandag 4. september klokka 15:00. Husk pent antrekk!

Dette arrangementet er for absolutt alle studenter som studerer ved NMH nå, for alle medarbeidere som er ansatt ved Musikkhøgskolen nå, og NMHs styre. Det er dessverre ikke rom for følge.

Pomp og velfortjent prakt i Oslo rådhus, med lett bevertning, bekostet av Oslo kommune. Meld deg på og bli med på hurraene, få en matbit og noe godt i glasset.

Pomp og velfortjent prakt i Oslo rådhus, bekostet av Oslo kommune.

Ansatte og studenter må melde seg på

Festivalside for 50-årsjubileet

Program og artikler om jubileumsfeiringen blir samlet på en festivalside. Her finner du også konserter og arrangementer utover i skoleåret 2023–2024.

Gå til festivalsiden

Artikler relevante