Gå til hovedinnhold
For ansatte Søk

Rektors rom

Rektor oppdaterer deg med siste nytt frå Musikkhøgskolen!

Julehelsing 2023

10.12.2023: Astrid Kvalbein og Morten Qvenild takker i videoen under for innsatsen i 2023! – Jubileumsåret har vært preget både av flott feiring og tøffe tak med økonomisk innstramming. Vi ser at det siste har kostet ekstra for mange av dere.

Helsing ved studiestart 2023

14.08.2023: Astrid Kvalbein og Eyolf Dale ønsker i videoen under velkommen til nytt studieår og jubileumsfeiring.

Julehelsing 2022

Rektor og prorektor helsar til alle studentar og tilsette i denne videoen. – Varm takk for innsatsen på NMH i året som gjekk. God jul og godt nytt år!

Rektors uterom

14. januar 2022: Denne utgåva av Rektors rom er frå det nye rektoratet kor Gunnar, Sidsel, Eyolf og Astrid i denne videoen ønsker deg velkomen til 2022.

Hausthelsing

19.10.2021: Rektor Astrid Kvalbein og prorektor Eyolf Dale ønsker i denne videoen alle ein fin haust med denne helsinga.

Takk for innspel

17.09.2021: Astrid Kvalbein, Eyolf Dale og Sidsel Karlsen takkar i videoen under for alle gode innspel og konkrete tiltak etter fellesdagen. Innspela handla om møte, informasjonsflyt, samspel og formidling. Nokre av forslaga vil bli tekne inn i vidare planer for NMH. Rektoratet ønsker å lytte og involvere tilsette i det som skjer. Samstundes minner dei om at det er eit felles ansvar å halde seg oppdatert og skape gode møteplasser.

Tidligere episoder

Rektors rom på YouTube