Gå til hovedinnhold
For ansatte Søk

Hilsen fra det nye rektoratet

Sammenstilling av portrettene til det nye rektoratet Astrid Kvalbein, Eyolf Dale, Gunnar Flagstad og Sidsel Karlsen.
Det påtroppende rektoratet: Øverst fra venstre Astrid Kvalbein, Eyolf Dale, Gunnar Flagstad og Sidsel Karlsen.

Kjære kollegaer ved NMH,

takk igjen for tilliten vi fikk fra dere som stemte på oss i rektorvalget! Vi ser fram til å jobbe for at Musikkhøgskolen skal utvikle seg videre i nye og spennende retninger og være et godt sted å være, jobbe og lære – for alle.

Selv om vi ikke trer inn i de nye rollene før 1. august, er vi godt i gang med å forberede arbeidet.

En prosess vi er særlig engasjerte i, er å rekruttere ledere til fagseksjonene på NMH. Stillingene, som er på åremål, vil straks lyses ut internt. Vi vil oppfordre alle som kunne tenke seg en spennende lederjobb på NMH, om å søke. Har du lyst, men er i tvil, kontakt en av dagens fagseksjonsledere og hør mer om hva jobben går ut på, eller hør med andre i ledelsen! Søknadsfristen er 18. april.

Vi vil også oppfordre alle til å foreslå gode ansatterepresentanter til skolens øverste organ, styret (NB: innen 15. mars). Dette er viktige posisjoner, og vi vil at alle skal være med på å foreslå og stemme fram de beste kandidatene i valget i april.

Så håper vi alle har det best mulig under de rådende koronarestriksjonene, at dere holder god kontakt med hverandre og studentene, og holder ut.

Vi ser optimistisk framover!

Beste hilsen

Astrid (Kvalbein, påtroppende rektor), Eyolf (Dale, påtroppende prorektor), Sidsel (Karlsen, påtroppende viserektor for FoU) og Gunnar (Flagstad, påtroppende viserektor for studier).

Artikler relevante