Gå til hovedinnhold
For ansatte Søk

Farger

Her kan du lese alt om fargepaletten vår – hvilke farger kan vi bruke og hvordan?

Sort, hvitt og blått

Fargepaletten vår består av kjernefargene sort, hvitt og blått. Disse blir støttet av en utvidet og rikere fargepalett som gir identiteten energi og variasjon.

Kjernefarger

Sort, hvitt og blått er våre kjernefarger. Blå er en etablert farge som mange forbinder med Musikkhøgskolen, og gjennom det skaper vi kontinuitet og gjenkjennbarhet. Sort og hvitt gir identiteten en tyngde og seriøsitet, samtidig som de åpner for muligheter til å utvikle mange spennende uttak.

Støttefarger

I tillegg til kjernefargene, har vi fått et sett av støttefarger. Disse utfyller kjernefargene og gir oss en fullstendig palett av farger som spiller godt sammen og gir rom for variasjon.

Fargesystem

1. Selskapsnivå

Flater hvor Musikkhøgskolen som avsender skal fremstå enkel, saklig og tydelig. Eksempel på flater er postalia, overordnet informasjon, ren logobruk som på skilt og lignende.

2. Kommunikasjonsnivå

På kommunikasjonsnivå bruker vi hele fargepaletten basert på retningslinjene for bruk og malverk. Vi bruker fargene på kommunikasjonsflater som blant annet nett, annonser og programmer.

3. Vitenskapelige publikasjoner

For publikasjonene og de administrative utgivelsene våre, bruker vi faste farger som har blitt definert i malverket. Fargene skal differensiere de ulike fagområdene.

Fargekoder

Fargekombinasjoner

Sort og hvit må kun kombineres med én av støttefargene på en og samme flate. Vi kan ikke kombiner flere av støttefargene med hverandre.

Har du spørsmål om den visuelle identiteten vår?