For ansatte
No En
Søk

Canvas og digital læring

Målet med en læringsplattform er å understøtte læringen med interagerende undervisningsmateriell.

Hva er Canvas?

Canvas skal ikke erstatte det som skjer i undervisningsrommet, snarere tvert i mot. I strategi for bruk av digital teknologi i læring og undervisning står det:

  • NMH legger til rette for et samspill mellom digital teknologi og undervisnings- og læringsformer for å heve studiekvaliteten og gi fleksibilitet knyttet til studieforløp og arbeidshverdag.
  • NMH bruker digital teknologi for å skape et åpent undervisnings- og læringsmiljø som stimulerer til samhandling og interaksjon både internt og med omverden.

DIG læring – kurs i digital undervisning

DIG læring blir en fast workshop-rekke som skal gi deg muligheten til å oppdatere deg på bruken av Canvas, teknisk utstyr og pedagogikk med de verktøyene NMH har tilgjengelig.

Vi bruker interne krefter men vil også innimellom få inn eksterne som kan gi ny innsikt både når det gjelder pedagogikk og tekniske løsninger.

Hovedinstrumentundervisning digitalt

Gikk du glipp av samtalen med Henning Kraggerud, Elise Båtnes og Bjørg Lewis om hovedinstrumentundervisning 25. februar? Fortvil ikke.

Logg deg inn og hør hva de har gjort og hva de tenker var viktig for å få til en best mulig undervisning for studentene.

Ønsker du hjelp med ditt Canvas-emne?