Gå til hovedinnhold
For ansatte Søk

Opptak med Mediasite

Opptakssystemet Mediasite er nå et avsluttet kapittel, men du kan fremdeles logge inn på My Mediasite og laste ned opptakene dine.

Mediasite fases ut

Vi bytter nå ut Mediasite som videoplattform med Panopto, og ønsker å gi deg muligheten til å hente ut materiale fra server før dette blir gjort utilgjengelig. Avviklingen skjer 31. desember 2022, og materiale som ikke er hentet ut innen dette, vil bli slettet. Instruksjoner om hvordan man flytter video fra Mediasite til Panopto er beskrevet her:

Flytte video fra Mediasite til Panopto

Det er også mulig å bruke takmikrofonene i Levin og Lindemansalen til innspilling. Utgangene fra disse er merket «Takmikrofoner» og er tilgjengelige som XLR-utganger på panelet under touchpanelene i salene. Du får lånt Zoom-opptaker og XLR-kabler av AV-avdelingen.

Hvordan bruker du Mediasite?

Rettigheter når du publiserer noe

Mediasitesystemet i salene ved NMH er primært ment som et dokumentasjonsanlegg for lyd/bilde i forbindelse med studieaktivitet og det legges til rette for deling mellom studenter og lærere.

Systemet kan også brukes for publisering og offentliggjøring av beskyttet materiale og personer: Som bruker er du ansvarlig for at alle rettigheter er klarert.