For ansatte
No En
Søk

Looking Outward – an act of curiosity

-

Kan man utvikle evnen til å være nysgjerrig? Hvordan lærer man fra andre disipliner, og er det i det hele tatt noe poeng? Bli med når prosjektet Looking Outward presenterer sine funn og resultatet tirsdag 26. oktober kl. 18.15.

Ane Hagness Kiran

Looking Outward bygger på nysgjerrighet og en tro om at vi kan lære og skape ekstraordinære ting når vi jobber på tvers av fagområder, sjangre og kreative praksiser.

Initiert av Miranda Harmer (UK) og Camilla Overgaard (DK) I samarbeid med Centre for Excellence in Music Performance Education (CEMPE) har prosjektet Looking Outward samlet musikkstudenter og alumni til et digitalt kurs og workshop-serie.

I løpet av de siste tre månedene har unge musikere fra hele Europa jobbet med erfarne fagfolk innen økonomi, produkt design, multikunst med mer – for å vekke og oppmuntre egen nysgjerrighet og påvirke deres kunstnerskap og musikalsk praksis med inspirasjon og nye metoder. Underveis i prosjektet har deltakerne også tatt del i coaching i grupper, ledet av musiker og prestasjonspsykolog og coach Vourneen Ryan (IRL).

Nysgjerrig? Bli med og se hva deltakerne har lært, og kanskje pirrer det til å utforske din egen nysgjerrighet?