For ansatte
No En
Søk

Nå kan du spille «Studentlivet i koronatiden»

Spillet er laget for å gjøre studentlivet litt lettere med temaer som å takle stress og ensomhet eller å få struktur på studiene.

Spillet er nå tilgjengelig for studenter ved NMH. Det er utviklet av sikresiden.no sammen med studenter og det inneholder tips og triks og andre temaer som å sove godt, å bo sammen, å studere hjemme, å være aktiv, å studere hjemme, å lage en plan, å samarbeide, å bo sammen, å finne roen og livets opp- og nedturer.

Hvordan få tilgang til spillet

Last ned appen «Attensi Skills», registrer deg med mobilnummer og spill Studentlivet i koronatiden.

Bli med i trekning av en Macbook

På slutten av semesteret kan du vinne en Macbook air. Spill deg til fem stjerner i alle moduler, og du kan bli én av tre vinnere.

Hvem står bak?

Sikresiden.no har laget spillet. De har tatt utgangspunkt i det studentene selv mener de trenger hjelp til akkurat nå, og utviklet spillet sammen med et utvalg studenter fra NTNU, HINN, NMBU, UiO og OsloMet. Sikresiden.no lages av og for universiteter, høgskoler og forskningsvirksomheter, blant annet NMH. Nettsiden inneholder informasjon og kurs om alt fra reiser og nettsvindel, via førstehjelp og brann til trakassering og vold.

Kontaktpersoner

Har du spørsmål om spillet? Kontakt studentassistentene.

Sammenstilling av portretter av studentassistentene Danielle Price, Elise Sløgedal, Vetle Aakre Laupsa og Marthe Amalie Dalene Wærnes

Artikler relevante