For ansatte
No En
Søk

Informasjon om korona-tiltak

Her finner du oppdatert informasjon om NMHs smittevernstiltak, ansvarsfordeling, ofte stilte spørsmål og lenke til rektors videoblogg.

Åpner på gløtt for begrenset samspill

Fra 1. desember er det mulig for tre studenter av gangen å spille og øve sammen. Det åpner for små samspillgrupper, men det er viktig å fortsatt holde 2 meters avstand. Gruppene skal heller ikke inneholde eksterne deltakere.

Ikke bytt gruppe

Det er også viktig å holde seg til den samme gruppa. På den måten begrenser vi antall nærkontakter. Dette betyr at det fram mot jul er mulig å velge sin egen lille «samspillfamilie».

Nye smittevernregler fra 9. november

NMH innfører innstramminger med hensikt å begrense møtepunkter. All nærkontakt (mindre enn to meters avstand) skal unngås i alle skolens lokaler, dette gjelder også sosialt samvær.

Følgende gjelder fra mandag 9. november og ut semesteret:

 1. Alle gruppeaktiviteter, samspillgrupper, ensembler, kor, FoU-aktiviteter gjøres digitalt, avlyses eller utsettes.
 2. Praktisk en-til-en-undervisning går som normalt (+ akkompagnatør). Det samme gjelder øving alene på øverom.
 3. Hovedinstrumenteksamener inneværende semester gjennomføres. Nøyaktig form avklares i tiden som kommer.
 4. Alle konserter og arrangementer, med unntak av hovedinstrumenteksamen, avlyses ut semesteret. Dette inkluderer også interne arrangementer.
 5. Tilgang for eksterne forbeholdes medvirkende på hovedinstrumenteksamen og skal avtales med produsent for eksamenskonserten.
 6. Det vil fortsatt være mulig å gjennomføre innspillinger til opptaksprøver og lignende, men kun solo eller med akkompagnatør.
 7. For studenter i praksis (KAMP, PPU, musikkterapi og musikk og helse) vil det utarbeides ulike løsninger. Praksiskoordinatorene sender ut nærmere beskjed hvis det blir endring i praksis. Dersom du ikke hører noe gjennomføres praksis som normalt.
 8. Biblioteket holder åpent med vanlige åpningstider.

Følgende smitteverntiltak gjelder fortsatt

 1. Ansatte ved NMH skal ha hjemmekontor så langt det er praktisk mulig.
 2. Det skal være minst 2 meters avstand.
 3. Møter skal normalt skje digitalt.
 4. Munnbind skal brukes når man beveger seg rundt i fellesområdene, det vil si i foajeen, kantina, i heiser, trapper og ganger.
 5. Adgang til NMH er inntil videre forbeholdt studenter og ansatte. Eksterne gjester gis kun adgang etter nærmere vurdering.
 6. Er du forkjølet eller føler deg dårlig, skal du holde deg borte fra NMH. Selv om du tester negativt på covid-19, skal du være hjemme til symptomene er borte.
 7. Alle har smittevernansvar for egen aktivitet, blant annet å sørge for at alle kan holde avstand i undervisningen.
 8. Det er viktig at alle følger smitteverninstruksen. Den viser hva vi skal gjøre, og hvem som har ansvar for hva.

Ofte stilte spørsmål om korona

Står det antibac på hver rom? Må alle møter være digitale? Hva gjør jeg hvis jeg tror jeg smittet? Her finner du svar på noen vanlige spørsmål.

Artikler relevante