For ansatte
No En
Søk

Informasjon om korona-tiltak

Her finner du oppdatert informasjon om NMHs smittevernstiltak.

Fysisk eller digitalt?

Vi fortsetter som planlagt til og med uke 8, og gjennomfører koronatilpasset fysisk undervisning og veiledning der det er mulig å holde en meters avstand. Vi fortsetter med digital undervisning der det er vanskelig å holde avstand. Fagmiljøene gjør disse vurderingene.

 • Ønsker du en ny vurdering på om ditt emne går fysisk eller digitalt, kontakt fagseksjonsleder eller studieleder.
 • Trenger du utstyr for å rigge til hybrid undervisning, kan du kontakte korona@nmh.no. I rom med med AV-møbel, kan kamera snus ut i rommet. Se også IT og digitale tjenester.

Kanaler du bruker i kommunikasjon med studentene

For å sikre at studentene vet hva som gjelder, er det viktig at vi bruker de offisielle NMH-plattformene for å kommunisere med studentene.

 1. TimeEdit: Oppdateres av timeplankontoret ut fra informasjonen fra lærere, studieledere og fagseksjonsledere.
 2. Canvas: Studieledere og undervisere må sørge for at det ligger god og riktig informasjon i Canvas om hvordan undervisningen vil foregå.
 3. E-post: Du kan bruke student-e-posten med beskjeder, der Canvas ikke egner seg.

Faste smitteverntiltak

 1. Hold 1 meters avstand overalt.
 2. Alle som arrangerer undervisning eller øving har ansvar for å registrere fullt navn på alle som er tilstede. Dette for å kunne varsle alle raskt om noen i gruppa er smittet. Vi oppfordrer alle til å bruke smittevernappen
 3. Bruk munnbind i fellesområdene når du ikke kan holde en meters avstand.
 4. Vi skal jobbe hjemmefra når det ikke er til hinder for forskning, undervisning eller andre nødvendige driftsfunksjoner.
 5. Møter skal som hovedregel gjennomføres digital.
 6. Er du forkjølet eller føler deg dårlig, hold deg borte fra NMH. Les mer på FHIs side
 7. Test deg ved mistanke om smitte. Tester du positivt, kontakt nærkontakter og send e-post til korona@nmh.no. Les: Har du mistanke om at du er smitta?
 8. Vask hendene ofte og bruk antibac.

Selvtester

Skal du på NMH, er det lurt om du henter en pakke med to selvtester (hurtigtester), som du kan ha hjemme i tilfelle du får symptomer. Testene er tilgjengelig i resepsjonen. Dersom testen er positiv, skal du ikke kommer på NMH.

Karantene?

Er du usikker på om du skal i karantene, eller om det er nok med en test?

Beredskapsgruppe korona

Beredskapsgruppa kan du nå på e-post: korona@nmh.no. Gruppa har faste møter med rektor, og vurderer tiltak som samsvarer med smittesituasjonen og tiltak fra regjering og kommune.

Artikler relevante