Gå til hovedinnhold
For ansatte Søk

Vil du løpe for NMH på Holmenkollstafetten?

Deltakerne i Holmekollstafetten 2017 - en stor mengde ansatte og studenter i turkise t-skjorter poserer på plassen foran Musikkhøgskolen.
Holmenkollstafetten 2017 med rekordmange påmeldte.

Årets stafett er lørdag 14. mai. NMH stiller med to fulle lag, og håper å fylle plassene med løpeglade studenter og ansatte, uansett ferdighets- og ambisjonsnivå. Absolutt siste påmeldingsfrist er mandag 7. mars.

Holmenkollstafetten er et av Norges største friidrettsarrangement og omtales gjerne som «vårens vakreste eventyr».

Påmelding koster en symbolsk hundrelapp per person. Dette dekker både deltakeravgift og middagsmat på den tradisjonsrike etterfesten senere samme kveld. I tillegg får du din helt egne NMH-løpetrøye, designet spesielt for i år. Merk at selve betalingen gjøres på et senere tidspunkt, men at påmeldingen likevel regnes som bindende i denne omgang.

To lag

De to lagene som allerede er påmeldt har ulik profil: Det ene laget løper for å konkurrere, det andre laget løper for kosens skyld. Du spesifiserer selv hva som passer deg best i påmeldingsskjemaet. Ved stor interesse kan det bli aktuelt å melde på flere lag.

Nøyaktige tider for oppmøte, program, og så videre kommer etter hvert.

Kom i form til løpet

Som oppkjøring til Holmenkollstafetten vil NMHs løpegruppe på Facebook arrangere løpeturer og andre inspirerende aktiviteter. Meld deg inn i gruppa i dag for å holde deg oppdatert.

Artikler relevante