For ansatte
No En
Søk

AAAAAARRHH! Brøl med Musikkhøgskolen

Illustrasjon med masse farger som eksploderer

I 2021 er Norges musikkhøgskole en offisiell aktør i Klimabrølet – og vi trenger ditt brøl.

Brenner du for klima? I år er NMH en av bedriftene som brøler, og du har muligheten til å bidra. Du kan ta opp brølet ditt med mobilen, og brølet kan også være at du spiller på instrumentet ditt eller noe annet – definisjonen er vid. Husk å finn Norges musikkhøgskole på listen når du sender inn – la oss bli den høgskolen som setter et eksempel med rekordmange bidrag! Send inn ditt klimabrøl på lenken under – fristen er 26. august 2021.

Logoen til Klimabrølet, med bokstaver som flyter rundt på en hvit bakgrunn.

Brøl her

Brølet kan være en sang, et rop, en tordentale, et en trommesolo eller et støt i tubaen. Siste frist for å bli med er 26. august. Og du – husk å velge NMH på listen!

Klikk her for å laste opp brølet ditt.

Verdens lengste brøl

Årets markering er helt spesiell – 27. august avdukes en kunstinstallasjon foran Stortinget i Oslo. Den spiller av alle de innsendte brølene. De neste fire årene skal installasjonen på norgesturné og rett og slett brøle sammenhengende hele tiden.

– NMH bidro til å blåse det hele i gang, i et spektakulært åpningsnummer.

Even Nord Rydningen Styreleder, Klimabrølet

I 2019 bidro studentene på Musikkhøgskolen med blåsere på taket under markeringen, med egenskrevet miljøfanfare til stor suksess. 30 000 mennesker samlet seg i Oslo for å vise sin støtte.

– NMH bidro til å blåse det hele i gang, i et spektakulært åpningsnummer, forteller Even Nord Rydningen som også i år er styreleder for initiativet. – Ved å tonelegge klimakampen med musikk bidrar vi til å prege vår tids viktigste kamp med noe lystig, noe oppmuntrende. Dette er avgjørende, for å motivere andre til å engasjere seg.

Hvorfor er vi med å brøle?

Høsten 2021 kommer Norges musikkhøgskole i gang med prosjektet Grønt NMH. Skolen har lenge hatt en betydelig gruppe miljøbevisste og aktive studenter, og nå som vi kommer i gang med det grønne skiftet på enda flere nivåer, vil vi gjerne skrike ut vårt felles engasjement i all sin prakt.

Bli med og sett Musikkhøgskolen på kartet som storbrølere – brøl lyst, mørkt, høyt, lavt, med eller uten ord, med stemme eller instrument. Samtidig kan du jo brøle ut all oppsamlet frustrasjon fra pandemien? Vi ser frem til å høre ditt unike brøl.

Artikler relevante